Yhteystiedot

Kauneusasema
Martinpolku 2 A
01620 Vantaa
Puh. 050 544 1644

info@kauneusasema.fi
www.kauneusasema.fi

Susanna Haavisto
susahaavisto@kauneusasema.fi

Aukioloajat

Ma-pe 9-17
La 8-13
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Olemme avoinna ainoastaan ajanvarauksella. Näin takaamme teille kaikille henkilökohtaisen palvelun ilman ylimääräisiä kontakteja ja hoidon keskittymistä. Jos haluat piipahtaa pelkästään ostoksilla, infoathan meitä tästä etukäteen, niin sovitaan aika.

Kauneusasema palvelee Vantaalla

Sijainti

Kauneusasema sijaitsee keskeisellä paikalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Martinlaakson asema on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Peruutukset

Mikäli este yllättää, niin peruutathan aikasi viimeistään päivää (24 h) ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden hinnan. Peruutukset aina puhelimitse numeroon
050 544 1644.

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai lähettää viestin suoraan alla olevalla lomakkeella. Ajanvaraukset ja peruutukset puhelimitse tai tekstiviestillä. Mikäli olemme varattuja, ohjautuu puhelusi vastaajaan. Jätäthän vastaajaan tällöin yhteystietosi, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauneusasema (Y-tunnus: 1474532-9)

Kauppakaari 15, 04200 Kerava. P.092742118

2. Rekisteriasioista vastaavat tahot tai yhteyshenkilöt

• Kauneusasema / Susanna Haavisto (vastuuhenkilö)

• e-mail: susahaavisto(@)Kauneusasema.fi<http://Kauneusasema.fi>

3. Rekisterin nimi

Kauneusasema asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään Kauneusaseman asiakkaaksi rekisteröityneen henkilön ja yrityksen väliseen viestintään, laskutukseen, tiedottamiseen, markkinointiin, yrityksen kehittämiseen ja hallinnointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietotyyppejä: Perustiedot, kuten:

• etu- ja sukunimet

• yhteystiedot (postiosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, joilla asiakas on tavoitettavissa)

• y-tunnus (yritysasiakkailla)

• tämän rekisterin käyttäjätunnukset ja salasanat

• laskutukseen liittyvä yhteydenpito ja viestintä

• suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

• edellä yksilöityjen tietojen muutostiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröity asiakas itse aloittaessaan asiakassuhteen tai tilatessaan tuotteita verkkokaupasta. Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan asiakkaista ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa rekisteröityessään verkkokaupan asiakkaaksi. Tietoja voidaan kerätä myös Be More Cosmetics Oy:n hallinnoimilla kotisivuilla tai muissa sähköisissä kanavissa käytettävillä evästeillä ja vastaavilla tekniikoilla. Yhteystietojen päivitystietoja voidaan hankkia lisäksi päivityspalveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

7. Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa esim. viranomaisille ja perintätapauksissa perintätoimistolle. Rekisterinpitäjä voi siirtää rekisterin tietoja suoramarkkinointirekistereihinsä rekisteröidyn asiakkaan lopetettua asiakkuussuhteensa, ellei rekisteröity asiakas ole sitä erikseen kieltänyt (kts. kohta 9.). Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole tarpeellista palvelun toteuttamisen vuoksi. Tällöin rekisterinpitäjä huolehtii sopimusjärjestelyin riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

8. Rekisterin suojaus

Rekisteriin liittyvät sähköiset tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Sähköisiä tietokantoja ja niiden varmuuskopioita säilytetään lukituissa tiloissa. Ainoastaan rekisterinpitäjällä ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivilla työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.

9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle ja sen on oltava kirjallinen ja allekirjoitettu. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä myös henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimistossa, kohdassa 1 mainitussa osoitteessa. Tarkistuspyyntöihin vastataan viimeistään kuukauden kuluessa pyynnön esittämisestä (rekisterinpitäjä voi pyytää tähän lisäaikaa, jos tiedot ovat esim. vahingoittuneet). Rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta aiheutuvan kohtuullisen korvauksen, mikäli rekisteröity käyttää tarkastusoikeuttaan useammin kuin kolme kertaa vuodessa.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaan, etämyyntiin, suoramarkkinointiin, markkina- tai mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista tai tietojensa poistamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään. Rekisteröity voi estää tai poistaa Kauneusaseman hallinnoimiin kotisivuihin ja muihin sähköisiin kanaviin liittyvät evästeet verkkoselaimensa asetusten avulla.