Darphin

Darphin

Kaikki DARPHIN tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Valmiit Darphin tuotteet sekä niiden raaka-aineet testataan ns. in vivo testein, vapaaehtoisilla koehenkilöillä valvotuissa olosuhteissa sekä sairaaloissa että Darphin Beaute klinikoilla, Pariisissa.

Dermatologinen testi tarkoittaa testaamista iholla. Menetelmän avulla pyritään löytämään sellaisia raaka-aineita, jotka aiheuttavat mahdollisimman vähän allergisia reaktioita yksin tai yhteisvaikutuksessa muiden raaka-aineiden kanssa.

Darphin

Viimeisimpänä tuotekehittelyn tuloksena toimivat hyvänä esimerkkinä kasvipohjainen Darphin make-up linja, jossa mm. väripigmentit on kapseloitu, jolloin siedettävyys väripigmenttien osalta on huippuluokkaa. Lähes kaikki meikkituotteet ovat myös hajusteettomia ja sopivat siten myös hajusteallergikoille.

Darphin

BiON

Ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitetty BiON luotiin alun perin erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, ruusufinnin ja ikääntyneen ihon hoitoon. BiON-tuotteet saavat aikaan täydellisen aknen hallinnan yli 90% tapauksista. BiONilla on kokonaisvaltainen lähestymistapa aknen hoitoon ja hallintaan, eivätkä sen tuotteet keskity vain oireiden lievittämiseen, vaan myös uusien ongelmien täydelliseen ennaltaehkäisyyn ihossa.

Nyt 15 vuoden jälkeen, BiON on lanseerannut tuotteita erilaisille ihotyypeille sekä panostanut myös hoitolassa tehtäviin hoitoihin, palvellen nyt entistä laajempaa asiakaskuntaa.

Tuotteissa käytetään pohjana edistynyttä biokemiallista tietoa, jota hyödynnetään yhdessä luonnollisten ainesosien kanssa. Näin toimittaessa pystytään kehittämään tehokkaita ja toimivia ihonhoitotuotteita huomioiden ihon vaatimat vitamiinit, mineraalit, proteiinit, aminohapot ja antioksidantit. Ilman niitä iho ei pysty suoriutumaan sen luonnollisista toiminnoista normaalisti. BiON tuotteet ovat huolellisesti suunniteltu edistämään ihon terveyttä ja ulkonäköä, käyttäen luonnollisia ainesosia jotka tuottavat konkreettisia muutoksia ihoon.

BiONin käyttämät raaka-aineet ovat 100 % luonnollisia, eivätkä tuotteet sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja.

Tuotteiden tehokkuus perustuu kasviuutteiden yhdistelmiin sekä runsaaseen antioksidanttien määrään. Kaikki raaka-aineet ovat puhtaita ja ne esiintyvät tuotteessa luonnollisessa sekä muokkaamattomassa muodossaan, aina kun mahdollista. BiON pyrkii valitsemaan raaka-aineensa aina eettisyyttä ja kestävää kehitystä noudattaen.

BiON-sarja on edelläkävijä etenkin ongelma-ihon hoidossa. Tuotteilla saadaan varma apu aknen, ruusufinnin sekä couperosan hoidossa, mutta tuotteet hoitavat ihanteellisesti niin normaalia kuin ikääntynyttäkin ihoa. Lisäksi sarjasta löytyy omat tehovoiteensa esimerkiksi ihottuman ja psoriasiksen hoitoon.


Tuotteet tarjoavat nämä vakuudet:
- Ei eläintestausta
- Ei haitallisia säilöntäaineita
- Ei väriaineita
- Ei petrokemikaaleja eikä mineraaliöljyjä
- Ei sulfaatteja
- Ei hydrokinonia
- Ei parabeeneja
- Ei Benzoyl Peroxidea
- Kaikki tuoksut ovat 100% luonnollisista öljyistä
- Orgaaniset raaka-aineet aina kuin mahdollista
- Ympäristön kunnioittaminen, biologisesti hajoavat pakkaukset ja kuljetustarvikkeet.

"BiON - Lupaus ihollesi"

Jane Iredale

Jane Iredale

Käytämme meikkauksissa Jane Iredalen ihania mineraalimeikkejä. Meikkejä saatavilla myös kotikäyttöön kauneushoitolastamme.

Jane Iredale Jane Iredale

Creative

Creativen kynsilakoilla luot kestävää kynsitaidetta tyylisi mukaan. Säkenöiviä värivaihtoehtoja ja upeita kausivärejä. Creativen lakat ja hoitovoiteet hemmottelevat niin käsiä kuin jalkoja. Tuotteet sopivat loistavasti sekä koti- että ammattikäyttöön.

MeineBase

Lääkäri Peter Jentschura ja biokemisti, tutkija Josef Lohkämper ovat vuosikausia tutkineet ihmisen elimistön kemiaa ja sen jatkuvaa kamppailua kuona-aineita vastaan. Elimistön puhdistamista varten he ovat kehittäneet ORGON-konseptin, joka auttaa kehoa toimimaan mahdollisimman hyvin.

Orgon MeineBase -emäksinen suola

 • MeineBase-suolan mineraalit hoitavat normaalin ihon lisäksi erilaisia ihosairauksia
 • Desinfioi, hoitaa, kuorii, kosteuttaa ja palauttaa ihon PH-arvon emäksiseksi
 • Kiihdyttää happojen ja kuona-aineiden erittymistä ihosta
 • Elvyttää ihon omaa kosteuttamisprosessia
 • Ehkäisee kuona-aineiden syntymistä
 • Iho alkaa näyttää terveemmältä ja kauniimmalta
 • Ihomme auttaa munuaisia eritystoiminnassa. Suola muuttaa happaman ihon emäksiseksi
 • Suola neutralisoi hapot
 • Pakkauskoot: 75 g, 750 g, 1500 g, 3000 g

Orgon WurzelKraft -kasvipohjainen ravintolisä

Antaa uutta voimaa kivennäisaineiden ja energian puutteesta kärsivälle elimistölle. Wurzelkraft sisältää B1-, B6-, B12-, C-, D- ja K-vitamiineja, biotiinia, pantoteenihappoa, niasiinia, foolihappoa sekä tärkeitä kivennäisaineita ja elinvoimaa antavia aineita.

 • Ei sisällä keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita, eikä väriaineita.
 • Sisältää biologisesti aktiivista happea
 • Pakkauskoot: 165 g, 330 g, 660 g, 1650 g

Orgon 7x7 Kräuter Tee

Poistaa kuona-aineita sekä vahvistaa ja lisää kehon mineraalivarastoja. Sopii esimerkiksi paastoon, dieetteihin ja selluliitin poistoon.