Luonnollisen kaunis hymy – Laser Valkaisuhoidolla

Hampaidenvalkaisuhoito Hinta 99€ (ovh.189€) *voimassa toistaiseksi

Nolla herkkyys. Nolla kipu. Nolla sivuvaikutukset. 100% luonnollisia ainesosia. Uuden Laser teknologian myötä, tämä ei sisällä riskejä. Laserin kylmä valo ei vaikuta mitenkään kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella. Vaalennus tyypillisimmillään on 8-12 astetta. Tähän vaikuttaa lähtötilanne ja oma hammasluun väri.

HAMPAIDEN VIHLONTA ym oireet:

Uusi Eu-direktiivien mukainen aine ei sisällä vetyperoksidia ja siten ei aiheuta hampaille vihlontaa eikä ienongelmia. Ei vahingoita kiillettä tai hammasluuta.

Teho pohjautuu Laserin ja Laser-vaalennusgeelin yhteisvaikutukseen. Laserin aallonpituus on suunniteltu toimimaan yhdessä Laser-vaalennusgeelin kanssa joka ei sisällä peroksidia. Tämä mahdollistaa tehokkaan vaalennuksen mahdollisimman pienellä energiamäärällä. Hyötynä on mm. lyhyempi hoitoaika sekä erinomainen lopputulos. Menetelmän avulla voidaan myös välttää tavallisten vaalennuksien aiheuttamat hampaiden kuumentumiset, jotka saattavat johtaa hampaiden vihlomisiin.

Tavallisissa vaalennuksissa vaikuttavat aineet ovat vahvempia (peroksidi) ja niitä pidetään aktivoituna valossa yleensä kymmenkertaisia aikoja Laser-valkaisuun verrattuna. Siksi ne ovat kivuliaampia, tehottomampia ja tuhoavat hampaiden kiillettä pysyvästi.

Hammaskiille ei koskaan uusiudu ja siksi kannattaa valita hoitomuoto joka ei tuhoa kiillettä.

Valkaisun jälkeen (24h) sinun ei tulisi juoda kuumia tai värjääviä juomia (kuten kahvi, tee, virvoitusjuomat, punaviini jne.), älä myöskään tupakoi seuraavan 24 tunnin aikana.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme valkoista dieettiä (väritön) seuraavan 24 tunnin aikana valkaisun jälkeen. Tänä aikana valkaisu vielä tasoittuu ja tekeytyy.

TULOKSET:

Tulosten kesto riippuu kahdesta päätekijästä:

 1. Tavoistasi
 2. Hampaittesi huokoisuudesta

Jos hampaasi altistuvat säännöllisesti värjääville aineille, kuten tupakalle, kahville, punaviinille, teelle, kolajuomille, jne., valkaisutulokset eivät kestä kovin pitkään. Jos sinulla on luontaisesti huokoinen kiille, hampaasi tulevat olemaan alttiimpia värjäytymään ja värjäytyvät keskimääräistä nopeammin. Valitettavasti ei ole mitään keinoa tietää etukäteen, kuinka huokoiset hampaasi ovat. Yleensäkin jos sinulla on huokoinen kiille ja altistat hampaasi värjääville aineille säännöllisesti, tulokset saattavat kestää vain puoli vuotta. Jos sinulla on ei-huokoinen kiille etkä altista hampaitasi värjääville virvokkeille säännöllisesti, tulokset voivat kestää jopa kaksi vuotta.

Laser valkaisulla ei ole sivuvaikutuksia mutta ei suositella tehtäväksi raskaana oleville tai imettäville naisille, henkilöille joilla on valoherkkyys, kemoterapiahoidot kesken, melanooma tai juuri tehty kirurginen toimenpide suussa.

Toimii ainoastaan omassa hampaassa, joten implantit, laminaatit tai proteesit eivät vaalene. Käsittely ei kuitenkaan vahingoita niitä mitenkään.

Hampaiden valkaisu - tulokset

LHE-valoimpulssihoidot

Uudella Skin Station LHE -valoimpulssilaitteella poistetaan tehokkaasti häiritseviä ihokarvoja, hoidetaan aknea ja rosaceaa, laajentuneita verisuonia (couperosaa), pigmenttiläiskiä ja tasoitetaan ryppyjä sekä juonteita.

Ultrasound Face Lift

Kuntouttaa ja kiinteyttää ihon ja sidekudoksen sekä silottaa ja kohottaa kasvonpiirteitä. Ultraääni Face Lift -hoitoa käytetään kosteuttavana hoitona ja happihoitona ihon juonteisiin ja ryppyihin sekä myös rasvoittuvalle ja couperosa-iholle. Ihokudosta kuntouttava ja lihaskouristuksia laukaiseva vaikutus silottaa mm. otsan, silmäkulmien, suunpielien ja ylähuulen juonteita. Ihokudosta, aineenvaihduntaa ja solutoimintaa stimuloivat sekä kosteustasapainoa normalisoivat vaikutukset ennaltaehkäisevät vanhenemisen merkkejä.

Hoito sopii esimerkiksi:

 • Nuoren ongelmaiholle
 • Karhealle, epäpuhtaalle, helposti rasvoittuvalle iholle
 • Ohuelle, elottomalle, harmahtavalle, veltolle iholle
 • Juonteikkaalle ja ryppyiselle iholle
 • Couperosan ja pigmenttihäiriöiden korjaamiseen
 • Aknearpien ja muun arpikudoksen korjaamiseen
 • Atooppiselle iholle
 • Ruusufinnin hoitoon (rosacea)

1 x 62€, 5 x 255€

 

Take Ten

Kasvojen kuntoutus- (kasvohermon-halvaus, kasvohalvaus) ja kohotushoito.

Uusi nopea ja pysyvät VEITSETÖN kasvojenkohotus. Lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty. Patentoitu hoitomenetelmä. Rypyille ja juonteille otsassa, huulissa sekä silmien alueella. Roikkuville poskille, kaksoisleualle, turvonneille silmänalusille ja silmäpusseille.

 • Kasvojen kuntoutus- ja kohotushoito
 • Lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty, patentoitu hoitomenetelmä
 • Tehokas ja turvallinen
 • Nopea ja pysyvä, veitsetön kasvojenkohotus
 • Lihasten kunto paranee sekä niiden koko, kiinteys ja muoto palautuvat nuoruuden mittoihin

Jos kärsit:

 • rypyistä ja juonteista otsassa, huulissa tai silmien alueella
 • roikkuvista poskista tai kaksoisleuasta
 • turvonneista silmänalusista tai silmäpusseista

Take Ten Megawave toteutetaan sarjahoitona 2-3 kertaa viikossa s noin 4-6 viikon ajan. Ylläpitohoitojen tarve on yksilöllistä. Useimmiten kasvolihasten kunto säilyy hyvin noin 3-6 viikon välein tehtävällä ylläpitohoidolla. Mikäli ylläpitohoidot lopetetaan tai niihin tulee pitkiä taukoja, heikkenee kasvolihasten kunto niin kuin muidenkin harjoittamattomien lihasten kunto.

1x 55€
10x 550€ + yksi hoitokerta veloituksetta

Ultrasound Body Lift

Hajottaa selluliittia, edistää rasvan palamista ja rasvasolun pienentymistä. Vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Mahdollista vaikuttaa jopa 9 cm syvyyteen asti.

 • Vähentää selluliittia, turvotusta ja rasvakerrostumia
 • Kiinteyttää, muotoilee ja kohottaa
 • Kiihdyttää aineenvaihduntaa

Kevyempi ja sileämpi olotila jo yhdellä hoitokerralla. Sarjahoidolla näkyviä ja pysyviä tuloksia. Hoito-ohjelmat räätälöidään henkilökohtaisen tarpeen mukaan.

1 x 64€, 5 x 265€

Suihkurusketus

Koko vartalo 30€
Kasvot ja Decolte 15€

Korvien Rei ́itykset

sis. korut
19€ /kpl, 28€ /2 kpl