Ultraääni ihonpuhdistus

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, miellyttävä hoito ilman mekaanista ärsytystä. Sopii jokaiselle ihotyypille ikään katsomatta (minimi 2 x vuodessa). Irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon sekä jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi ja kirkkaaksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää ihohuokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivuttomasti. Hoitoaika noin 1 h 70€

Mikrohionta

Tasoittaa ryppyjä ja juonteita, vaalentaa maksaläiskiä, rauhoittaa aknea ja tasoittaa aknearpia. Hoito sisältää entsymaattisen kuorinnan, mikrohionnan, naamion ja tehoseerumit.

Käsittely aloitetaan ihoa pehmentävin entsyymein ja jatketaan varsinaisella mikrohionnalla, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja muut ihon epäpuhtaudet tehokkaasti ja hellävaraisesti. Alipaineimu hieroo samalla ihoa mikroverenkierron vilkastuttaen ja lymfanestekierron aktivoiden. Mikrohionnan jälkeen iho on valmis vastaanottamaan tehoaineet.

Mikrohionta voidaan toteuttaa yksittäis kösittelynä tai sarjahoitona noin viikon välein tehtynä 1 kuukauden ajan tai tarpeen mukaan. Vaikuttavat aineet imeytyvät tehokkaasti syvemmälle hoidon aikana ja sen jälkeen. Hoidon kesto noin 60 min 70€.

Mikroneulaushoito Bdr

Suoritamme hoidot edistyksellistä teknologiaa omaavalla ja palkitulla Bdr mikroneulauslaitteella.

Ikääntyvän ja auringon vaurioittaman ihon kunnostukseen. Täysin kivuton orvaskedon lävistäminen. Sopii kaikille ihotyypeille.

BDR (Beauty Defect Repair) kunnostaa ikääntyvää ja auringon vaurioittamaa ihoa. Hoito perustuu orvaskeden hellävaraiseen, täysin kivuttomaan lävistämiseen. Mikroneulaus stimuloi voimakkaasti ihon omaa uudistusmekanismia yhdessä hedelmähappokuorintojen kanssa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Millaisiin iho-ongelmiin BDR-mikroneulausta suositellaan?

 • Jäntevyyden ja elastisuuden parantamiseen
 • Ikäryppyihin ja juonteisiin
 • Auringon vaurioittamalle iholle
 • Ikä- ja pigmenttiläiskiin
 • Suurihuokoiselle ja epäpuhtaalle iholle
 • Kuivalle iholle
 • Aknearpien häivyttämiseen

Tulokset

Iho on huomattavasti kirkkaampi, tasaisempi ja pehmeämpi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaat tulokset saavutetaan 4-8 kerran hoitosarjalla. Hoitoja suositellaan kerran viikossa 7-9 päivän välein. Hoito kestää noin 1h.

Kasvot ja kaula 139€

Happokuorinnat

Medikalisilla happohoidoilla saadaan loistavia ja näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Sarjahoidolla 3-6 kerran käsittelyillä saamme aikaan syvempiä muutoksia.

KESKISYVÄT HAPOT - MAITOHAPPO: atooppinen-/herkkä iho, kuiva iho, lievät rypyt, tuo hehkua iholle

SYVÄT HAPOT - GLYKOLIHAPPO: normaali-vahva iho, akne, aknearvet, rypyt, juonteet

Hapoilla hoidetaan esim. akneihoa, rasvaista ja epäpuhdasta ihoa, ruusufinniä, pigmenttihäiriöitä, mustapäitä, juonteita ja ryppyjä. Se myös vähentää tulehdustiloja, kirkastaa ja uusii ihoa, nostaa kosteuspitoisuutta ja vahvistaa herkkää/atooppista ihoa.

Happohoito toteutetaan ihotyypin ja tarpeen mukaisesti.Tuloksena on terveempi ja hehkuvampi iho.

Ryppyjen ilmestyminen on luontainen piirre ihmisen ikääntymisprosessissa. Se aiheuttaa ihon kosteuttamisen heikkenemisen ja elastiinin ja kollageenin tuotannon vähenemisen. Useilla tekijöillä on merkitystä kuten liiallisella UV- altistuksella, saasteiden vaikutuksilla elinympäristössämme, tupakoinnilla ja vapaiden radikaalien suuremmilla pitoisuuksilla.

Glykolihappo- ja Maitohappokuorinta stimuloi ihon uudistumista ilman voimakasta hilseilyä. Iho tulee sileämmäksi ja väri kirkastuu. Pinnalliset pigmenttimuutokset vaalenevat ja pienet pinnalliset juonteet madaltuvat.

Muutoksia ihossa alkaa nähdä heti ensimmäisen hoidon jälkeen ihon kirkastumisena, huokoset pienenevät ja iho näyttää raikkaammalta.

Parhaimmat tulokset saavutetaan muutamien päivien ja viikkojen aikana, koska kuorinta stimuloi ihon omaa uusiutumisprosessia, jonka seurauksena iho tasoittuu, epäpuhtaudet vähenevät, ihon kimmoisuus ja värimuutokset tasoittuvat.

Kuorinnat voidaan tehdä kertahoitona, jolloin käsittely on kirkastava, puhdistava ja heleyttävä. Sarjahoidolla voidaan saavuttaa merkittäviä tuloksia. Suositus on 3-6 hoitokertaa 1-2 vkon välein jolloin vaikutukset ovat syvemmät.

Sarjahoitojen hoitoväli on 1-2 viikkoa / Max. 6-hoitokertaa yhdessä sarjassa, jonka jälkeen on pidettävä vähintään 5-6 viikon hoitotauko.

Kemiallisilla kuorinnoilla voidaan hoitaa:

 • Juonteita ja ryppyjä
 • Ihon epätasaisuuksia ja aknearpia
 • Aknea, rosaceaa ja atooppista ihottumaa
 • Ihon liikapigmentointia ja auringon aiheuttamia vaurioita
 • Suuria ihohuokosia ja ihon epäpuhtauksia
 • Anti-age hoitona veltostunutta ihoa
 • Eloton ja harmaa iho
 • Kuiva, hilseilevä iho
 • Häiriintynyt sarveistuminen

 

Glykolihappokuorinta

Kemiallinen happokuorinta. Stimuloi ihon uudistumista ilman voimakasta hilseilyä. Sileämpi iho, väri kirkastuu. Pinnalliset pigmenttimuutokset vaalenevat ja juonteet madaltuvat.

 • Juonteisiin, ryppyihin
 • iho-ongelmien hoitoon
 • puhdistaa
 • kosteuspitoisuus paranee.

119€

Maitohappokuorinta

Kemiallinen happokuorinta KUIVALLE ja HERKÄLLE iholle.

On ihmissolujen luonnollinen komponentti, mikä tekee siitä erityi- sen turvallisen ja vähemmän allergisoivan kuiva- ja herkkäihoisille.

119€

Schrammek Green Peel

Uusi iho 5 päivässä

Biologinen ihon hionta. Akne, arvet, juonteet / rypyt, pigmenttimuutokset.

Lääketieteellisesti kehitetty ihoa uudistava käsittely, joka koostuu aidoista luonnon raaka-aineista. Maailmanlaajuisesti tunnustettu, erittäin turvallinen ja tehokas hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Green Peel 60min 129€
Green Peel jälkihoito 60min 79€

Schrammek Green Peel