Medikaaliset hoidot

Esteettiset käsittelyt Sinulle yli 20 vuoden kokemuksella. Aina luonnollinen ja kaunis lopputulos, jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisesti arvioiden.

Konsultaatiossa käydään läpi toiveesi ja tavoitteesi hoidon osalta sekä kerromme tarkemmin hoidosta. Teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Hoidot toteutetaan jokaisen kasvonpiirteille sopivaksi, jolloin lopputuloksesta tulee harmoninen ja luonnollinen eikä yliampuvaa lopputulosta tarvitse pelätä.

Täyteaineet

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ja vartalon ihon kiinteyttämiseen ja kohottamiseen. Nk. erikoislangat sopivat parhaiten laskeutuneiden piirteiden kohottamiseen. 

3D langat 20€ (ovh38€)  *voimassa toistaiseksi 
Erikoislangat alk. 50€ (ovh78-250€)*voimassa toistaiseksi 

CE-hyväksytyt mesolangat. Lukuisia erikoislankoja eri tarpeisiin ja ongelmiin kasvoista vartalolle. Puudutus sisältyy hintaan.

Injektointimenetelmällä asetettavat mesolangat ovat valmistettu Polydioxanonesta, jota on käytetty laajasti lääketieteessä ja kirurgiassa yli 30 vuoden ajan esim. sydänkirurgiassa (pistoreiät umpeutuvat n.6 tunnissa).

Mesolangat kiinteyttävät ja kohottavat ihoa antaen luonnollisen lopputuloksen. Mm. stimuloivat kollageenin sekä fibroblastien tuotantoa, lisäävät verenkiertoa hoidettavalla aluella tuoden happea ja ravinteita kudokseen.

Mesolankoja löytyy useita eri vahvuuksia, pituuksia, malleja, joista valitaan asiakkaan tarpeiden ja kohdealueiden mukaan oikeat tuotteet.

Mesolangoilla voidaan kohottaa koko kasvojen ja kaulan alueet, tai hoitaa yksittäisiä ongelmakohtia mm. kulmakarvojen kohotus, poskien nosto, leuanalusen kiinteytys ja kaulan kiinteytys.

Verenkierto hoidettavalla aluella paranee ja sitä kautta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Mesolankahoito vahvistaa ja myös parantaa ihon rakennetta.

Lankoja voidaan laittaa myös vaiheittain/vähitellen kunnes saavutetaan haluttu tulos. Tällöin ihanteellinen laittoväli samalla alueella on 1kk edellisestä käsittelystä. Hyvä-laadukas lopputulos on tärkein!

Ikääntymistä ehkäisevä toimenpide.

Yleisimpiä käyttöalueita:

 • Nasolabiaalijuonteet
 • Suu ja silmänympärysjuonteet
 • Poskien ja leuka-alueen kohotus
 • Yläluomien kohotus
 • Kulmien kohotus
 • Otsan kohotus/ -juonteet
 • Kasvojen ovaalin kohotus
 • Huulien muotoilu/korostaminen
 • Kaula ja dekolteealueen muutokset
 • Käsivarret (allit), lantion-, pakaroiden- ja vatsan muutokset

Mesolankahoidossa on pienet komplikaatioriskit ammattilaisen tekemänä. Hyvin harvoin voi hoidon jälkeen tulla mustelmia hoidetulle alueille. Tästä syystä ennen hoitoa on hyvä välttää aspiriinia, omega 3 -valmisteita ja muita verta ohentavia lääkkeitä mielellään 1 vkon ajan.

Mesolangat - lift without surgery

Täyteaineet

Täyteainehoidot tuovat kasvoille hetkessä pirteyttä ja nuorekkuutta. Erilaisilla täyteaineilla voidaan nopeasti kohottaa, muotoilla ja korostaa kasvonpiirteitä sekä tuoda täyteläisyyttä ja harmoniaa.

Yleisimmät alueet: huulten täyttö ja muotoilu, suupielien kohotus, nenänpielet, ylähuulen ryppyjen hoito, poskipäiden korostus ja kohotus, leuan alueen/leukalinjan muotoilu ja kasvojen alueella esiintyvän epäsymmetrian korjaus. Täyteaineet myös elvyttävät ja kosteuttavat ihoa.

Käytössämme on ainoastaan laadukkaita sekä edistyksellisiä täyteaineita. Nämä ovat kehitetty erityisesti kasvojen esteettisiin hoitoihin. Tuotteet levittyvät ihoon tasaisesti ja saavat sen näyttämään ja tuntumaan luonnolliselta.

Hoitojen tulokset ovat pitkäkestoisia ja heti nähtävissä. Lopputuloksena kasvoille saadaan raikas, pirteämpi ja nuorekkaampi ilme.

Revolax® täyteainehoidot

Revolax Deep, Revolax Fine, Revolax SUB-Q 1ml 295€ (ovh.365€) *voimassa toistaiseksi

Lisäruisku +175€

Juvéderm® täyteainehoidot

Juvederm Volift 1ml, Juvederm Volbella 1ml 419€, 2ml 779€

Juvéderm Voluma 1 ml 449 €, 2ml 799€

Juvederm Volite syväkosteutus

Parantaa ihon kosteutta jopa 9kk ajan.

Kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille:

 • Kimmoisuuden lisäämiseksi
 • Ohuiden juonteiden häivyttämiseksi
 • Ihon kosteuttamiseksi
 • Ihon silottamiseksi

1ml 399€, 2ml 699€

Juvederm

Profhilo®

5 PISTEEN KOHOTUS

Syväkosteutus kasvot tai kaula 399€ (ovh.420€) *voimassa toistaiseksi

2. hoitokerran sarjahoito tai samaan aikaan kasvot ja kaula 720€ (ovh.800€) *voimassa toistaiseksi

Uusi anti-aging-hoito on innovatiivinen anti-aging-hoito, joka ehkäisee ihon veltostumista kasvoissa ja niillä alueilla, joita on perinteisesti vaikea hoitaa, kuten kaulassa, käsissä ja käsivarsissa.

Profhilo® on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristävä ja nostava vaikutus.

Sveitsiläisen lääkeyhtiön IBSA:n valmistama Profhilo on tutkittu ja kansainvälisesti palkittu innovaatio, joka on täysin uudenlaiseen, patentoituun teknologiaan perustuva ihonhoito, joka soveltuu hyvin eri-ikäisille.

Profhilo on täysin uudenlaiseen, patentoituun teknologiaan perustuva anti-agening käsittely iholle, jonka teho perustuu korkeaan hyaluronihapon pitoisuuteen. Tuote eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin sen rakenteensa ansiosta. Valmisteella on ainutlaatuinen kosteuttava ja kohottava vaikutus, eikä se jätä pistoskohtaan näkyvää kohoumaa. Profhilo kykenee leviämään hoidettavalla alueella laajasti mahdollistaen laaja-alaisen ihoa kosteuttavan, silottavan, kiinteyttävän ja uudistavan vaikutuksen.

Hoidon jälkeen on yleensä nähtävissä välitön kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät. Toipuminen hoidosta on nopeaa ja hoito on mahdollista toteuttaa vaikka lounastunnilla!

Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua, toipumisaikaa ja hoitokertojen määrää, mikä tekee siitä täydellisen lounastunnin aikana tehtävän hoidon.

Vain muutamalla pistoksella saavutetaan koko kasvoille tehoava nuorennus käsittely. Optimaalisin tulos saavutetaan kahdella hoitokerralla, jotka tehdään kuukauden välein toisistaan. Ylläpitohoito voidaan tehdä noin 4-6 kuukauden kuluttua edellisestä hoidosta.

Kliiniset tutkimukset vahvistavat positiiviset vaikutukset ihon tekstuuriin, elastisuuteen ja kosteuteen sekä välittömän kiinteyttävän vaikutuksen.

Profhilo-hoitojen yhteydessä toipumisaika on lyhyt ja ne soveltuvat siksi erityisen hyvin myös kiireisille ihmisille.

Profhilo

Medikaalinen mesoterapia

Saypha, Ejal 40 Bio-Revitalizing

Yksi tehokkain ihon laatua parantavista, kosteuttavista ja vanhemismuutosten hi- dastavista menetelmistä. Injektiohoito jossa vaikuttavat aineet (vitamiineja, hyaluronihappoa, aminohappoja, hivenaineita, antioksidantteja, koentyymejä), injektoidaan suoraan syvälle ihoon, dermikseen. Sis. puudutus.

Alkaen 159€

Medikaalinen mesoterapia

Tc-3000 Lämpöneulaus

Lämpöneulaus edustaa uusinta tekniikkaa couperosan, hiusverisuonten, teleangiektasioiden, vartalon luutasuonien sekä punaisten pistemäisten verisuonien poistossa. Lämpöneulauksen avulla näkyvät suonet saadaan häivytettyä sekä kasvoilta että jaloista.

 • Yksinkertainen ja edullinen toimenpide
 • Ei sivuvaikutuksia, ei allergisia reaktioita
 • Ei mustelmia
 • Ei siteiden tarvetta hoidon jälkeen
Lämpöneulaus