Vartalohoidot hemmottelevat sekä kehoa että mieltä

Tutustu palveluihimme:

Lämpöneulaus

Tehoaa sekä näkyviin hiusverisuoniin että rosaceaan. Suurella osalla aikuisista on näkyviä verisuonia kasvojen ja jalkojen alueella. Lankamaiset verisuonet ovat hyvin ohuita, läpimitaltaan noin 0,9 mm.

 • Välittömät tulokset
 • Yksinkertainen ja edullinen toimenpide
 • Ei sivuvaikutuksia, eikä allergisia reaktioita
 • Ei mustelmia
 • Ei siteiden tarvetta hoidon jälkeen

Lämpöneulaus on tehokas ja suhteellisen kivuton hoitomuoto. Lämpöneulaus perustuu laitehoitoon, jossa näkyvät pintaverisuonet saadaan häviämään radiofrekvenssin avulla ihon kerroksia suojaten. Hoito hyydyttää veren ja sulkee suonen. Riskejä mustelmiin, palovammoihin, nekroosiin tai pigmenttihäiriöihin ei ole.

Hoidon kesto noin 30 min. Hoitokertoja tarvitaan normaalisti 1-3. Pienet verisuonet tarvitsevat yleensä vain 1 hoitokerran.

Ultraäänihoidot vartalolle

Hajottaa selluliittia, edistää rasvan palamista ja rasvasolun pienentymistä. Vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Mahdollista vaikuttaa jopa 9 cm syvyyteen asti.

 • Vähentää selluliittia, turvotusta ja rasvakerrostumia
 • Kiinteyttää, muotoilee ja kohottaa
 • Kiihdyttää aineenvaihduntaa

Kevyempi ja sileämpi olotila jo yhdellä hoitokerralla. Sarjahoidolla näkyviä ja pysyviä tuloksia. Hoito-ohjelmat räätälöidään henkilökohtaisen tarpeen mukaan.

Voit ladata ultraäänivartalonhoidon-esitteen (pdf) tästä.

Total Beauty Body

DAY DREAMER 
Unenomainen hoito tuudittaa kohti päiväunen keveää oloa. Kevyt, keinutteleva vartalohieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoito ravitsee, pehmittää ja hemmottelee kehoa ja mieltä. Erinomainen myös raskaana oleville. 
60 min 68 € 

SIGNATURE 30 min 
Selän jännitykset rentouttava hieronta tuo maksimaalisen tehon lyhyessä ajassa. Voidaan liittää myös muiden hoitojen kanssa.
40 € 

SIGNATURE 60 min 
Koko vartalon rentouttava vartalohieronta. Jojoba hierontaöljyn Sitruunan, Mustapippurin ja Ylang Ylangin eteeriset öljyt rentouttavat tehokkaasti lihasjännityksiä ja hoidon päättävä ylellinen Nourishing Satin Oil -vartalonektari jättää ihon satiinin pehmeäksi.
68 € 

SIGNATURE 90 min 
Kokonaisvaltaisesti, täydellisen rentouttava hieronta vartalolle. Hieronnassa yhdistyy Signature 60min vartalohieronta sekä 30min kasvohieronta upeaksi hoitokokonaisuudeksi. Darphin Deep Massage -kasvohieronta kohottaa kasvojen piirteet. Kokonaisvaltainen hoito rentouttaa ja jättää vartalon ihon satiinin pehmeäksi, samanaikaisesti kasvojen piirteet kiinteytyvät ja kaunistuvat.
89 €

Relaxenergy-hoidot

Erittäin rentouttava, terapeuttinen hieronta itämaiseen tapaan. Tehdään aineenvaihduntaa kiihdyttävillä, eteerisillä öljyillä käsitellen kehon akupisteitä ja meridiaaneja.

Jalkahoidot

Day Spa -jalkahoito

Aromaattisesti hemmotteleva jalkahoito. Täydellisen hoitava refleksiterapiahieronta lievittää stressiä ja piristää koko kehoa. Lämpimät aromaattiset pyyhekääreet rauhoittavat sekä kehon että mielen. Day Spa -pedikyyri tekee jaloistasi pehmeät, kauniit ja virkistyneet. Hoitoaika 1 h 30 min.

Perinteinen jalkahoito

Sisältää jalkakylvyn, kynsienleikkuun, kynsinauhojen siistimisen, kovettumien ja känsien hoidon sekä lyhyen hieronnan. Hoitoaika 1 h.

Calluspeeling-jalkahoidot

Terveet, kauniit ja hyvinvoivat jalat ovat tärkeä osa hyvinvointia, mutta ne eivät ole itsestäänselvyys, vaan niistä täytyy pitää huolta. Kovettumat, hiertymät, ihon halkeilu ja kuivuus ovat kaikkia ongelmia, joita tulee hoitaa. Calluspeeling-jalkahoito on tehokas, mutta hellävarainen viiden vaiheen hoito, jonka avulla pääsee eroon sarveistumista, kovettumista ja värjäytymistä jalkapohjissa vain 30 minuutissa. AHA-hedelmähappojen kuorivaan vaikutukseen perustuva, ainutlaatuinen Calluspeeling tehdään ilman veistä tai jalkaporaa, joten sen on turvallinen sekä miellyttävän tuntuinen. Lisäksi se sopii kaikille, myös diabeetikoille, joiden tulee välttää haavariskiä.

Lisätietoa ja hinnasto ladattavissa pdf-tiedostona tästä.

Intialainen päähieronta

Vaikuttaa myönteisesti stressioireisiin. Stressioireita voi olla monenlaisia: pään, niskahartiaseudun ja kasvojen alueen säryt, verenpaine, sydänoireet, hikoilu, vapina, lämpöily, toistuvat tulehdukset, flunssat, masentuneisuus jne. Stressin pitkittyminen johtaa lukuisten tutkimusten mukaan sairastumiseen; rentoutuminen on tutkitusti tehokas keino katkaista stressi ja sen avulla voi tunnistaa paremmin stressin aiheuttajat ja puuttua syihin. Intialainen päähieronta on äärimmäisen helppo ja vaivaton keino rentoutua ja päästä sisäiseen levollisuuteen.

Intialaista päähierontaa suositellaan:

 • Migreeniin kohtausten välihoitona
 • Päänsärkyyn, pään alueen kipuihin ja jännitystiloihin
 • Silmien väsymiseen
 • Unihäiriöihin - nukahtamisvaikeuksista levottomaan uneen
 • Yleiseen levottumuuteen, jännittyneisyyteen
 • Stressiperäiseen tinnitykseen
 • Poski- ja sivuonteloiden tulehduksiin
 • Aktivoimaan hiusten kasvua ja päänahan verenkiertoa
 • Yleisen hyvänolon, hyvänmielen ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Erinomainen hemmotteluhoito!

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska, hartia, olkavarret, pää, kasvot ja korvalehdet.

Suihkurusketus

Infopaketti suihkurusketuksesta:

Noin 15 minuutissa rusketut päästä varpaisiin, kokonaan ja ilman raitoja.Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kauniin värinen iho, ilman auringon aiheuttamia haittavaikutuksia.

Suihkurusketusneste sisältää DHA BRONZEXTEND raaka-ainetta, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä DHA:ta (dihydroksiaseton) sekä erytruloosia (sokerimolekyyli). Kummatkin ovat kasviperäisiä sokereita, jotka iholle tarttuessaan värjäävät ihon sarveiskerroksen, eli keratiinin. Käytettäessä kahta erilaista itseruskettavaa ainesosaa, saadaan mahdollisimman luonnollinen ja pitkäkestoinen rusketus verrattuna pelkkään yleisesti käytettyyn DHA:n. Väri kehittyy iholla hitaasti tuottaen pitkäkestoisen vaikutuksen. Mullistava Fragrance Technology eliminoi tuoksun, joka usein liittyy itseruskettaviin tuotteisiin.

 • Erittäin puhdas DHA tarjoaa nopeimman värin.
 • Väri kehittyy noin 3 tunnin kuluttua ja väri on 90% saavutettu. 6 tuntia ruiskutuksen jälkeen saavutetaan lopullinen väri.
 • Erytruloosi mahdollistaa DHA:n imeytymisen syvemmälle ihoon.
 • Ei parabeeneja tai alkoholin lisäaineita.
 • Fragrance Teknologia tarjoaa raikkaan ja aurinkoisen tuoksun.
 • Aloe Vera käytettynä tuotepohjassa jättää ihon kosteutetuksi.
 • C-vitamiini neutraloi vapaita radikaaleja ja tukee kollageenituotantoa.

Värisävy muotoutuu oman pigmentin mukaan ja sopii joka ihonvärille ja rusketuksen tarpeelle. Varsinainen toimenpide kestää n.15 minuuttia ja kuivuminen noin 3-5min. Aikaa varataan 30min.

Hyvä rusketus kehittyy n.3 tunnissa ja paranee melkein 6 tuntiin asti. Tänä aikana pitää vältellä kosketusta veden kanssa ja hikoilua kunnes iho pestään kokonaan, jotta saavutetaan tasainen rusketus.

Rusketuksen kesto on yksilöllistä, mutta yleensä se kestää noin 7-10 päivää ja lähtee tasaisesti haalistumalla. Suihkurusketus ei aiheuta allergisia reaktioita, mutta jos sinulla on allergioita tai ihosairaus, tai muuten vain haluat lisää tietoa aiheesta, ota rohkeasti meihin yhteyttä ja henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi.

Miten varautua ennen käsittelyä:

(Huom älä rasvaa ihoa saman pvn aikana enne rusketuksen tuloa!)

Varatessasi suihkurusketusaikaa, ota huomioon aineen vaikutusaika (3-6 tuntia).

Esimerkki: jos sinun pitäisi olla perjantaina ruskettunut, varaa aika torstai-illaksi. Keskiviikkona kannattaa KUORIA ja RASVATA iho huolellisesti, mitä uudempi ihokerros ruskettuu, sitä pidempään se kestää.

Voit ajoittaa suihkurusketuksesi muutenkin, mutta järjestä päiväsi niin, että voit antaa aineen vaikuttaa rauhassa Jälkihoitona toimii ihon ahkera rasvaaminen joka pitää ruskettuneen ihokerroksen pidempään voimissaan.

Varaa mukaan rennot ja mahdollisesti tummat vaatteet, koska suihkurusketusuutteen mukana on puuterimainen väriaine, joka värjää, mutta lähtee pois pesussa. Varsinaista suihkurusketusta varten voit varata mukaan bikinit, uimahousut, boxerit, stringit tai sitten voit käyttää kertakäyttöstringejä, mitä löytyy meiltä.

Kun suihkurusketus on tehty ja olet kuivatellut noin 5 min., olet valmis lähtemään kotiin kastumista vältellen. Voit mennä nukkumaan pesemättä ainetta pois, lakanat saattavat värjääntyä mutta tulevat puhtaaksi normaalissa pesussa.

Aamulla suihkun jälkeen voit ihastella uutta rusketustasi!

Ennen

 • Aja parta ja ihokarvat hyvissä ajoin ennen rusketuskäsittelyä (mielellään 8h ennen).
 • Kuori ihosi kauttaaltaan edellisenä päivänä ennen rusketus käsittelyä. Kuoriminen poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa rusketusta pysymään iholla pidempään. Kuoriminen myös tekee lopputuloksesta tasaisemman.
 • Kosteuta iho kuorimisen jälkeen tasaisesti. Tämä vaikuttaa rusketuksen levittyvyyteen ja tasaisuuteen.
 • Ihon tulee olla puhdas. Meikit, deodorantti, hajusteet ja muut kemikaalit on hyvä pestä pois tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Älä laita kosteusvoidetta juuri ennen käsittelyyn tuloa (vaan edellisenä iltana).

Jälkeen

 • Anna ihon kuivua rauhassa ennen kuin pukeudut. 5-10min ihotyypistä riippuen. Pukeudu rusketuskäsittelyn jälkeen esim. vanhoihin bikineihin tai alusvaatteisiin tai ole ilman. Vältä vaaleita vaatteita rusketuskäsittelyn jälkeen, sillä vaaleasävyiset vaatteet voivat värjääntyä. Pese värjääntyneet vaatteet vrk kuluessa tahrojen pinttymisen välttämiseksi. Mikäli mahdollista, vältä tiukkojen vaatteiden, kuten farkkujen, rintaliivien ja vöiden käyttöä ainakin 2 tunnin ajan levityksen jälkeen.
 • Suihkua, kylpemistä, uimista ja runsasta hikoilua tulisi välttää n.12h käsittelyn jälkeen.
 • Väri alkaa kehittyä 1-3h ja on täysin valmis n.12h kuluttua.
 • Itseruskettavat tuotteet eivät anna suojaa auringon haitallisia UV- säteitä vastaan, joten auringossa ollessasi muista käyttää suojakertoimia sisältäviä voiteita.
 • Rusketusta suosittelemme ylläpitämään kotihoitotuotteilla, joita saat liikkeestämme helposti suihkutettavan sprayn muodossa.
 • Kuori tai hankaa kevyesti pesusienellä vanha halkeillut rusketus pois aina ennen uutta rusketuskäsittelyä

Kysymyksiä:

Miten itseruskettavat toimivat?

Itseruskettava on kosmeettinen, nestemäinen aine, joka antaa iholle rusketuksen ilman auringon UV- säteilyä. Se värjää ihon orvaskeden uloimman kerroksen, sarveiskerroksen (stratus corneum). Prosessi perustuu kemialliseen reaktioon. Kun tuotteen sisältämä dihydroksiasetoni (DHA) reagoi ihonaminohappojen ja proteiinien kanssa, tuloksena on kaunis, ruskettuneen näköinen iho. DHA on turvallinen luonnosta peräisin oleva ainesosa, jota saadaan esimerkiksi sokerijuurikkaista ja sokeriruo’osta.

Olen vaaleaihoinen, uskallanko mennä rusketuskäsittelyyn?

Rusketuksen lopputuloksen tummuuteen ja sävyyn vaikuttaa useat eri tekijät, ihotyyppi, sävy, aineen määrä sekä rusketusaineen DHA –pitoisuus. Rusketusaineen tehon määrää siis DHA:n määrä tuotteessa. Tuote on kehitetty muodostamaan erityisen luonnollisen, kauniin sävyn iholle. Kerro, kuinka tumman tai kevyen rusketuksen toivot saavasi, niin valitsemme tuotteet toivomustesi mukaan. Tutustu myös hoito-ohjeisiin, ennen rusketuskäsittelyä.

Miten voin hoitaa rusketustani, jotta se kestäisi mahdollisimman pitkään?

Kosteuttavat kotihoitotuotteet ovat loistava tapa myös hoitaa rusketusta, sillä ihon kosteustasapainon ylläpitäminen rusketuskäsittelyn jälkeen on a ja o. Rusketus lähtee iholta ihon normaalin uudistumisen myötä noin viikossa, mutta esimerkiksi tehokkaasti kosteuttavalla voiteella saat jatkettua kaunista sävyä ihollasi pidempään. Vältä rusketusaikana myös ihoa kuorivia pesunesteitä, uintia, saunaa ja kuumia suihkuja. Kotihoitoon tarkoitetulla rusketussprayn käytöllä pidennät rusketuksesi kestoa!

Tanning palvelumme:

Upea, yksilöllisesti toteutettu suihkurusketus, TAN-paketti tai Tanning Party kaveriporukalle!

 • Kertakäynti tai sarjakortti

Upea ja tasainen suihkurusketus joko yhden tai viiden kerran kortilla.

Kertakäynti kokonaisuudessaan n.30min

Lue lisää suihkurusketuksesta (pdf).