Loihdimme upeat ripsienpidennykset ja meikkaukset toiveidesi mukaan

Tutustu palveluihimme:

Ripsienpidennykset, VOLYYMI ja KLASSINEN 

Klassinen ripsipidennys 

Klassisessa ripsipidennyksessä ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita ripsikuituja, näin silmistä saadaan erittäin näyttävät myös ilman ripsiväriä. Ripsikuidut liimataan aina yksi kuitu kerrallaan omaan ripseen, ja jokaiseen ripseen pyritään laittamaan pidennysripsi. Tämän takia ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä oikein laitettuna, koska omat ripset pääsevät uusiutumaan luonnollisesti. 

Ripsien normaali elinkaari on noin 4-12 viikkoa. Ripsi tippuu kasvuvaiheen lopussa luonnollisesti ja kuitu lähtee oman ripsen mukana irti. Uusi ripsi kasvaa tippuneen tilalle. Ripsiä kiinnitettäessä ei tiedetä missä kasvuvaiheessa mikäkin ripsi on, joten on täysin normaalia, että jo heti seuraavina päivinä saattaa tippua muutamia kuituja, joko yksinään (mekaanisen rasituksen takia, esim. tyyny hangannut) tai oman ripsen kanssa.

Volyymiripsipidennys 

Volyymiripset on uusi, ainutlaatuinen tekniikka, joiden asennukseen käytetään erityisen ohuita ja kevyitä ripsikuituja. Ohuiden ja kevyiden ripsikuitujen ansiosta yhteen omaan ripseen voidaan istuttaa jopa 2-7 ripsikuitua, kun tavalliseen ripsipidennykseen voidaan istuttaa vain yksi. 
Tämän takia volyymiripsillä saadaan hieman tuuheammat ripset kuin mitä tavallisilla ripsipidennyksillä, mutta lopputulos on ohuiden ripsikuitujen ansiosta silti luonnollinen! Ilman minkäänlaisia liimaklimppejä tai yhteenliimautuneita omia ripsiä! 

Volyymiripsiä hoidetaan ja pidetään samanlailla kuin tavallisiakin ripsipidennyksiä, joten jos sinulla on jo kokemuksia tavallisista ripsipidennyksistä, ja haluat ripsistäsi entistä tuuheammat, kokeile volyymiripsiä ja ihastu! 

Jos sinulla on jo perus ripsipidennykset, ei niitä tarvitse poistaa vaan vaihto volyymiripsiin onnistuu huoltojen avulla. 
Perus ripsipidennyken vaihto kokonaan volyymiripsiin tarvitaan yleensä noin 2 volyymihuoltoa, jotta saadaan kaikki tavalliset ripsipidennyskuidut vaihdettua volyymiripsikuituihin. 
Ensimmäisellä kerralla kun tehdään tavallisen huollon sijasta volyymihuolto, kannattaa varautua siihen, että ero ei välttämättä ole ensimmäisen volyymihuollon jälkeen suuri verrattuna tavallisiin ripsiin. Tämä sen takia, koska ensimmäisen volyymihuollon jälkeen vain noin puolet ripsistä ovat volyymiripsikuituja ja puolet tavallisia ripsipidennyskuituja. 

Volyymiripset sopivat erityisen hyvin henkilöille: 

joilla on harvat omat ripset 
jotka haluavat entistäkin tuuheammat ripset; volyymiripsillä saadaan ripsistä monta kertaa tuuheammat kuin tavallisilla ripsipidennyksillä. 
tavallinen ripsipidennys ei tahdo pysyä. Tämä uusi ja ainutlaatuinen pidennystekniikka on toiminut ja kestänyt myös niillä asiakkailla hyvin, joilla ei normaalisti tahdo ripsipidennykset pysyä. 
Ripsipidennysten hoito-ohje: 

Ripsiä ei saa kastella ensimmäiseen 24h (ei sanomista, hikijumppaa tai kasvojen pesua), koska liima kiinnittyy paremmin vielä tämän aikana. 
Käytä vain öljyttömiä meikinpoistoaineita, sillä öljy liuottaa liimaa ja se heikentää ripsien pysymistä. 
Pese silmänympärysiho varoen, vältä turhaa hankaamista. 
Ripsiä ei saa repiä itse irti, koska se vaurioittaa omia ripsiä! 
Ripsientaivuttimia ei saa käyttää! Ripsientaivutin murtaa liiman ja näin heikentää ripsien pysyvyyttä. 
Älä käytä vedenkestäviä silmämeikkejä. 
Ripsiväri ei ole tarpeen, mutta jos kuitenkin haluat käyttää ripsiväriä niin käytä vain ripsienpidennyksille tarkoitettuja ripsivärejä. Näin varmistat, ettei ripsiväri vaurioita liimaa ja heikennä ripsien pysyvyyttä. 
Älä harjaa ripsiä päivittäin! Jos on vain muutama ripsi vinossa, niin nostele ne sormilla muiden ripsien päälle, näin ne saadaan useimmiten oiottua. 

Katso lisää tästä!

Kulmien ja ripsien kestovärjäys

Kirkkaampi katse silmänräpäyksessä! Kestoväreillä saat välitöntä kauneutta sekä ripsiin että kulmiin. Valittavanasi on useita luonnollisia, kauneutta korostavia värejä. Perinteisten värien lisäksi valikoimistamme löytyy näyttävät uutuussävyt: kastanja ja punainen.

Meikkaukset

Päivämeikki

Sisältää hoitotuotteet. Hoitoaika noin 30 min.

Ilta-/juhlameikki

Sisältää tuhkimoseerumin ja hoitotuotteet. Hoitoaika noin 60 min.

Häämeikki +koemeikki

Sisältää suunnittelun (esim. teemaan), koemeikin, tuhkimoseerumin sekä hoitotuotteet ja häämeikin. Hoitoaika noin 90 min.

Meikin opastus

Opastus meikin tekoon, värivalintoihin ja sinun värimaailmaasi.