Monipuolisiin palveluihimme kuuluu myös hampaiden valkaisu

Tutustu palveluihimme:

Luonnollisen kaunis hymy – Laser Valkaisuhoidolla

Katso esite PDF

Hampaidenvalkaisuhoito, kesto 1 h, hinta 189€
Hoidon suorittaa hampaidenvalkaisukoulutuksen käynyt kosmetologi.

Mikä on hampaiden LED-valkaisu?
Hampaiden valkaisu on hoito joka vaalentaa hampaan poistamalla kiilteen värjäymät LED-laservalon avulla.

Miksi hampaat tummuvat?
Syyt ovat vaihtelevia. Yleisimmät ovat ikä, ruokien väriaineet, kahvi, tee, virvoitusjuomat, tupakka, liika fluori, tietyt antibiootit sekä tiettyjen lääkkeiden säännöllinen pitkäaikainen käyttö.

Kenelle hoito sopii?
Hoito sopii melkein kaikille. Ei kuitenkaan suositella raskaana oleville tai imettäville. Ei myöskään henkilölle joka kärsii valoallergiasta, henkilölle välittömästi suussa tehdyn kirurgisen toimenpiteen jälkeen tai alle 16 vuotiaille. Myöskään sitä ei voi tehdä potilaille joilla on kemoterapiahoidot kesken tai jotka sairastavat melanoomaa.

Onko hoidossa jotain riskejä?
Peroksiditon hampaiden valkaisu on 100% turvallinen jos noudatetaan annettuja ohjeita. Aineet ovat luonnonmukaisia eivätkä vahingoita hampaita tai ikeniä.

Kuinka kauan tulos kestää?
Seuraamalla joitakin yksinkertaisia hygienian sääntöjä, kuten harjaamalla hampaat kahdesti päivässä, käyttämällä hammaslankaa, jne., hampaat säilyttävät vaaleutensa kuukausia. Jos haluat pitää hampaat aina mahdollisimman valkoisina, uusi käsittely 4-6 kuukauden välein.

Tekniikkamme
Meillä on markkinoiden paras teknologia. Led-laservalo aktivoi valkaisugeelin joka ei sisällä lainkaan peroksidia. 2-9 asteen vaalennus yhdellä hoitokerralla. Valkaisun jälkeen sinun ei tulisi juoda kuumia tai värjääviä juomia (kuten kahvi, tee, virvoitusjuomat, punaviini jne.), älä myöskään tupakoi seuraavan 24 tunnin aikana.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme valkoista dieettiä (väritön) seuraavan 24 tunnin aikana valkaisun jälkeen.

Altistuminen LED-valolle
Uuden LED-lamppu teknologian myötä, tämä ei sisällä riskejä. LED-laservalon kylmä valo ei vaikuta mitenkään kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella. Kuitenkin suojalasien käyttö on suositeltavaa hoidon aikana.

Sivuvaikutukset
Nolla herkkyys. Nolla kipu. Nolla sivuvaikutukset.

VALMISTUSAINEET/GEELIN KOOSTUMUS
100% luonnollisia ainesosia

SUOSITUKSET JA KONTRAINDIKAATIOT

 • Hoito voidaan tehdä niin usein kun halutaan. Suosittelemme kuitenkin vähintään 24 tunnin väliä valkaisulle että geelin vaikutus on tasoittunut. Vaikutus kestää 4-6 kuukautta joten säilyttääkseen valkoiset hampaat on suositeltavaa tehdä hoito 2-3 kertaa vuodessa. 
 • Tuotteella ei ole sivuvaikutuksia mutta ei suositella tehtäväksi raskaana oleville tai imettäville naisille, henkilöille joilla on valoherkkyys, kemoterapiahoidot kesken, melanooma tai juuri tehty kirurginen toimenpide suussa. 
 • Geeli toimii ainoastaan omassa hampaassa, joten implantit, laminaatit tai proteesit eivät vaalene. Geeli ei kuitenkaan vahingoita niitä mitenkään.


1. Kumpi on parempi, peroksidi vai peroksiditon valkaisu?
Peroksiditon valkaisu on terveellisempi hampaillesi ja ikenillesi. 

Hammaslääkärit käyttävät geeliä, jonka tärkein vaikuttava aine on peroksidi, joka toimii aggressiivisesti hammasluulla jättäen hampaan ulkopinnan suojattomaksi. Näin saavutetut vaikutukset kestävät pidempään ja on todennäköistä että suurilla määrillä peroksidia saadaan jopa paremmat välittömät tulokset (vaalennusta tapahtuu enemmän), mutta toisaalta komponentti on niin aggressiivinen että siihen voi liittyä vakavia haittavaikutuksia, kuten voi polttaa ikeniä, halkaista hampaan jne. Lisäksi hoito peroksidilla aiheuttaa usein arkuutta ja kipua, sekä hoidon aikana että päiviä sen jälkeen. Koska kiilteen oheneminen tuo merkittäviä riskejä ei hoitoa pitäisi tehdä kuin korkeintaan 2-3 kertaa elämänsä aikana, mistä myös hammaslääkärit ovat samaa mieltä. 

Meidän tuotteemme on ensimmäinen hampaidenvalkaisu jossa peroksidia 0%. Tämä on turvallinen, eikä aiheuta arkuutta tai kipua, myöskään ei herkissä hampaissa tai ikenissä. Lisäksi sillä ei ole mitään sivuvaikutuksia ja voidaan tehdä niin usein kun haluat (jätä 24 tunnin tasoittumisaika väliin). Tämän vuoksi takaamme terveellisemmän vaihtoehdon hampaillesi ja ikenillesi.

2. Onko peroksiditon valkaisu yhtä tehokas kuin hammaslääkärin tekemä?
Välittömät tulokset ovat samat: 2-9 astetta. Asiakas joka ei ole koskaan valkaissut hampaitaan saattaa ajatella saavansa vitivalkoiset hampaat. Totuus on että se on käytännössä mahdotonta. Tämä tulos saavutetaan, sekä hammaslääkärillä että peroksidittomalla metodilla, ainoastaan jos asiakkaalla on jo lähes täysin valkoiset hampaat, viimeistely vaalentaa niitä n. 3-4 astetta. Totuus on että mikä tahansa valkaisu, hammaslääkärin tai peroksiditon, suurin osa vaalennuksista on n. 4-6 astetta. 

Joten, voimme vakuuttaa valkaisumme olevan yhtä voimakkaan kuin hammaslääkärissä ja saavutamme saman lopputuloksen, ilman aggressiivista peroksidia koska tuotteemme sisältää peroksidia 0%. 

Joten: Peroksidi0% on turvallinen, kivuton ja luonnonmukainen vastaan pidempi kesto perinteisellä valkaisulla.

Ihokarvojen vahaus

Brasilialainen vahaus on menetelmä, jolla ihon karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan (kutsutaan L.A.-karvanpoistoksi) tai jättämällä pieni kaistale karvoitusta.

Brasilialainen vahaus eroaa tavallisesta vahauksesta siten, että vahan alle levitetään erikoisöljy, joka estää vahan tarttumisen ihoon. Tämä tekee vahauksesta hellävaraisemman. Vahaa levitetään pienille alueille kerrallaan, jotta toimenpide olisi mahdollisimman kivuton. Itse vahaus kestää poistettavien karvojen määrästä 30 min - 1 h. Karva irtoaa juuritupestaan ja takaisinkasvu vie näin kauemmin aikaa kuin terällä ajettaessa, eikä karva kasva takaisin kutiavana sänkenä. Karvankasvu heikkenee ja karva pehmenee, kun vahaus suoritetaan säännöllisesti. Keskimääräinen poistoväli on aluksi noin 4-6 viikkoa, mikä harvenee ajan myötä.  

Vahauksen jälkihoidosta asiakas vastaa itse. Kotikäyttöön olisi hyvä hankkia apteekista Septidinin lisäksi Bepanthen-voidetta. Ensimmäisten päivien aikana vahattu alue tulee pitää puhtaana päivittäisellä pesulla (Septidin) ja rauhoittaa ihoa voiteella (Bepanthen). Alusvaatteiden hankaavuuteen tulee myös kiinnittää huomiota.
 
Ennen brasilialaista vahausta karvat tulee leikata noin 1cm mittaisiksi poistettavilta alueilta. Hygieenisyyden vuoksi on huolellinen pesu suoritettava juuri ennen vahaukseen tuloa.

Vartalosokerointi

Sokerin ja oikean tekniikan avulla ihokarvojen lisäksi saadaan poistettua hellävaraisesti ja tehokkaasti myös kuollutta ihosolukkoa. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho.

Vartalosokeroinnin avulla lyhyimmätkin ihokarvat saadaan poistettua myös vartalon herkimmiltä alueilta - ja vieläpä miellyttävän makeasti sokerilla. Iho tuntuu todella sileältä, eikä punoita. Hoito sopii niin miehille kuin naisille.

Sokerointi on myös erinomainen vartalokuorinta, joka saa ihon silkkisen pehmeäksi. Sokeri saa karvan "pullahtamaan" ulos karvatupesta aiheuttamatta vahinkoa iholle. Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja.

 • Sokeri on puhdas, 100 % luonnontuote.
 • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm pituista karvaa. Paras poistopituus karvalle on kuitenkin 3-5mm.
 • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, vaan ainoastaan kuolleisiin soluihin ja karvoihin. Tämä tekee sokeroinnista hellävaraisemman ja kivuttomamman.
 • Sokeri ei katkaise karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile eikä synny sisään kasvaneita karvoja.
 • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta ihoa eikä aiheuta arpia, sillä sokeria käytetään huoneenlämpöisenä.
 • Sokeri ei sotke. Sokeroinnissa asiakas ei tunne oloaan tahmeaksi hoidon jälkeen, vaan hoito tuntuu siistiltä ja miellyttävältä.
 • Sokeri on hygieenistä.
 • Sokeroinnilla voidaan vähentää pysyvästi karvoitusta.
 • Sokerointi sallii hellemmän karvanpoiston myös kaikkein intiimeimmille alueille.
 • Sokeroinnin avulla voimme poistaa karvat niiden kasvun suuntaan, jolloin karvanpoisto aiheuttaa vähemmän ärsytystä, kipua ja karvan katkeilua kuin perinteinen vahausmenetelmä tai epilaattorin käyttö.

Korvien rei’itys

Toteutamme korvien rei’itykset ammattitaitoisesti steriileillä, asianmukaisilla välineillä.