Mesoterapia

Voit ladata mesoterapia-esitteen (pdf) tästä.

Lämpöneulaus

Uusi hoitomenetelmä, joka tehoaa näkyviin hiusverisuoniin ja rosaceaan. Lämpöneulauksen avulla näkyvät suonet saadaan häivytettyä sekä kasvoilta että jaloista.

 • Välittömät tulokset
 • Yksinkertainen ja edullinen toimenpide
 • Ei sivuvaikutuksia, ei allergisia reaktioita
 • Ei mustelmia
 • Ei siteiden tarvetta hoidon jälkeen

Thermo-koagulaatio on tehokas ja suhteellisen kivuton hoitometodi. Metodi perustuu laitehoitoon, jossa pintaverisuonet saadaan häviämään näkyvistä ihon kerroksia suojaten radiofrekvenssin avulla. Hoito hyydyttää veren ja sulkee suonen.

Riskejä mustelmiin, palovammoihin, nekroosiin tai pigmenttihäiriöihin ei ole. Hoitokertoja tarvitaan normaalisti 1-3. Pienet verisuonet häviävät näkyvistä yleensä jo ensimmäisellä hoitokerralla.

Voit ladata lämpöneulaus-esitteen (pdf) tästä.

BDR-mikroneulaus

BDR (Beauty Defect Repair) kunnostaa ikääntyvää ja auringon vaurioittamaa ihoa. Hoito perustuu orvaskeden hellävaraiseen, täysin kivuttomaan lävistämiseen. Mikroneulaus stimuloi voimakkaasti ihon omaa uudistusmekanismia yhdessä hedelmähappokuorintojen sekä Re-charge- ja Re-lax-kotihoitotuotteiden kanssa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Millaisiin iho-ongelmiin BDR-mikroneulausta suositellaan?

 • Jäntevyyden ja elastisuuden parantamiseen
 • Ikäryppyihin ja juonteisiin
 • Auringon vaurioittamalle iholle
 • Ikä- ja pigmenttiläiskiin
 • Suurihuokoiselle ja epäpuhtaalle iholle
 • Kuivalle iholle
 • Aknearpien häivyttämiseen

Tulokset

Iho on huomattavasti kirkkaampi, tasaisempi ja pehmeämpi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaat tulokset saavutetaan 4-8 kerran hoitosarjalla. Hoitoja suositellaan kerran viikossa 7-9 päivän välein. Hoito kestää noin 1 h 30 min.

Hoidon jälkeen ihoa on suojattava auringolta vähintään 2 vuorokauden ajan. Tulosten ylläpitämiseksi suosittelemme BDR-kotihoitotuotteita.

Lataa BDR-mikroneulaus -esite (pdf) tästä.

Mikroneulaus + mesoterapian hyaluronihappo

Mikroneulaus parantaa ihon rakennetta sekä vähentää ryppyjä, auringonsäteilyn aiheuttamia vaurioita ja arpien näkyvyyttä. Mikroneulaus parantaa vitamiinien ja lääkeliuosten imeytymistä ihoon ja aktivoi uutta kollageenisynteesiä vaurioittamatta. Mikroneulaus sopii useiden iho-ongelmien hoitoon, kun käytämme 1 mm, 1,5 mm tai 2 mm telaa.

Yhdistämme mikroneulaukseen mesoterapian injektioissa käytetyn hyaluronihapon, mikä maksimoi hoitotulokset jo ensimmäisestä kerrasta lähtien. Mikroneulaus tehdään yleisimmin 4-6 kerran sarjana maksimissaan 4 viikon välein.

Lataa Mikroneulaus + mesoterapian hyaluronihappo -esite (pdf) tästä.

Ihon täyteaineet

Ulkonäköä voidaan kaunistaa nopeasti ja vaivattomasti täyteaineiden avulla. Täyteaineilla voidaan esimerkiksi tasapainottaa ylä- ja alahuulen mittasuhteita sekä häivyttää iän kartuttamia juonteita ja ryppyjä.

 • Princess®Filler on täysin uudenlainen Premium-luokan kasvojen kauneuskäsittelyihin tarkoitettu hyaluronihappotuotesarja.
 • Princess®Filler tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ulkonäön parantamiseen aina huulien muotoilusta ihon uudistamiseen.
 • Princess®Filler vähentää tehokkaasti juonteita ja uurteita, muotoilee ja lisää tilavuutta sekä parantaa ihon rakennetta. Korkean laadun, poikkeuksellisen elastisuuden ja puhtauden ansiosta Princess®Filleristä on tullut sensaatio kauneudenhoitoalalla ja se on saavuttanut Euroopan kauneudenhoitoalan ammattilaisten sekä asiakaspotilaiden keskuudessa laajan suosion.
 • Princess®Fillerillä on suoritettu maailmanlaajuisesti jo yli15 miljoonaa käsittelyä. Sen valmistaja on Croma, joka on ollut perustamisestaan eli vuodesta 1976 yksi Euroopan johtavammista lääkeyrityksistä.

Tuotteen ainutlaatuisuus perustuu siihen, että Princess® ei toimi pelkästään täyteaineena, vaan se muovautuu erilaisten juonteiden ja ihotyyppien mukaisesti. Tämä mullistava ominaisuus antaa iholle harmonisen ja ylellisen tunteen. Ihonne säteilee kauneuden valoa vaivattomasti ja miellyttävästi, mikä saa teidät tuntemaan itsenne prinsessaksi.

Hoidon teho näkyy jo ensimmäisen toimenpiteen jälkeen ja tehostuu ajan myötä kasvojen ilmeen säilyessä luonnollisena. Princess®Filler on pitkävaikutteinen täyteaine, mutta hoito voidaan silti haluttaessa uusia. Princess®Filler levittyy juonteissa sekä ihossa miellyttävän pehmeästi ja tasaisesti – lopputuloksena on luonnollisen sileä iho.

Suurehkonkaan määrän käyttäminen ei häiritse kasvojen ilmehtimistä erinomaisen elastisuutensa ansiosta. Princess®Fillerin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta on mahdollista saavuutta maksimaalinen kasvoja nuorentava ilme siten, että ihosta ei tule raskas ja ilmeetön. Tunnette itsenne kauneuskuningattareksi aristokraattisen ylellisen Princess®Fillerin avulla. Suo itsellesi oikea prinsessakohtelu – hemmottele itseäsi ylellisillä Princess®Filler tuotteilla.

Käsittelyn jälkeen kiellettyä:

Runsas alkoholinkäyttö 1-2 päivään, sauna ja auringon ottaminen 7 vuorokauteen, käsitellyn alueen hierominen, liiallinen miimisten lihasten käyttö 1-2 päivään. HUOM! Kuiva iho voi imaista fillerin. Huolehdi siis ihon kosteutuksesta ja riittävästä veden juomisesta.

Voit ladata Princess®Filler-esitteen (pdf) tästä.

Take Ten Megawave

 • Kasvojen kuntoutus- ja kohotushoito
 • Lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty, patentoitu hoitomenetelmä
 • Tehokas ja turvallinen
 • Nopea ja pysyvä, veitsetön kasvojenkohotus
 • Lihasten kunto paranee sekä niiden koko, kiinteys ja muoto palautuvat nuoruuden mittoihin

Take Ten Megawave voi olla juttusi, jos kärsit:

 • rypyistä ja juonteista otsassa, huulissa tai silmien alueella
 • roikkuvista poskista tai kaksoisleuasta
 • turvonneista silmänalusista tai silmäpusseista

Take Ten Megawave toteutetaan sarjahoitona 2-3 kertaa viikossa s noin 4-6 viikon ajan. Ylläpitohoitojen tarve on yksilöllistä. Useimmiten kasvolihasten kunto säilyy hyvin noin 3-6 viikon välein tehtävällä ylläpitohoidolla. Mikäli ylläpitohoidot lopetetaan tai niihin tulee pitkiä taukoja, heikkenee kasvolihasten kunto niin kuin muidenkin harjoittamattomien lihasten kunto.

Voit ladata Take Ten Megawave-esitteen (pdf) tästä.

Ihonpuhdistukset

Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, miellyttävä hoito ilman mekaanista ärsytystä. Sopii jokaiselle ihotyypille ikään katsomatta (minimi 2 x vuodessa). Irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon sekä jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi ja kirkkaaksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää ihohuokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivuttomasti. Hoitoaika noin 1 h.

Reviderm-mikrohionta

Tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Mikrohionnalla voidaan vaalentaa myös maksaläiskiä, rauhoittaa aknea ja tasoittaa aknearpia. Hoito sisältää entsymaattisen kuorinnan, mikrohionnan, naamion ja tehoseerumit.

Käsittely aloitetaan ihoa pehmentävin entsyymein ja jatketaan varsinaisella mikrohionnalla, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja muut ihon epäpuhtaudet tehokkaasti ja hellävaraisesti. Alipaineimu hieroo ihoa mikroverenkierron vilkastuttaen ja lymfanestekierron aktivoiden. Mikrohionnan jälkeen iho on valmis vastaanottamaan tehoaineet.

Mikrohionta toteutetaan sarjahoitona noin viikon välein tehtynä 1 kuukauden ajan tai hoito toistetaan 7-10 päivän välein tarpeen mukaan. Vaikuttavat aineet imeytyvät tehokkaasti syvemmälle hoidon aikana ja sen jälkeen. Hoidon kesto noin 60 min.

Erikoiskasvohoidot ja terapiat

Silmänympäryshoito

Silmänympärysryppyjä ja -juonteita silottava tehohoito. Hoitoaika 30 min.

Kasvolymfa

Hoitoaika 30-60 min.

Schrammek Green Peel

Uusi iho 5 päivässä! Lääketieteellisesti kehitetty ihoa uudistava käsittely, joka koostuu aidoista luonnon raaka-aineista. Maailmanlaajuisesti tunnustettu, erittäin turvallinen ja tehokas hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. Sopii mm. aknearpien, juonteiden, ryppyjen ja pigmenttimuutosten taltuttamiseen.

Lue lisää (pdf) tästä!

LHE-valoimpulssihoidot

Uudella Skin Station LHE -valoimpulssilaitteella poistetaan tehokkaasti häiritseviä ihokarvoja, hoidetaan aknea ja rosaceaa, laajentuneita verisuonia (couperosaa), pigmenttiläiskiä ja tasoitetaan ryppyjä sekä juonteita. Valoimpulssihoidot ovat aina sarjahoitoja. 

Lataa LHE-valoimpulssihoitojen esite (pdf) tästä ja tästä.

Milloin hoitoa ei voi tehdä?

Hoitoa ei voi tehdä muun muassa seuraavissa tapauksissa: jos olet ottanut aurinkoa (solarium) 4 viikon aikana, sinulla on sydämentahdistin, epilepsia, syöpä, olet raskaana tai olet käyttänyt tai käytät lääkkeitä, jotka herkistävät valolle. Jos terveydentilassasi on muita muutoksia, kysy lääkäriltäsi tai meiltä lisää. 

Kotihoito-ohjeet

Samana päivänä ei tulisi saunoa, eikä hikoilla voimakkaasti. Ihoa ei saa myöskään käsitellä kovakouraisesti tai voimakkailla tuotteitta. Kuorinta-ainetta voit käyttää muutaman päivän kuluttua hoidosta. Ihon suojaaminen ja kosteutaminen on erittäin tärkeää. Käytä ihollesi sopivaa kosteusvoidetta, kosteuttavia naamioita ja muista suojata iho auringolta (suojakerroin 15-30). 

Glykolihappokuorinta

Kemiallinen happokuorinta. Stimuloi ihon uudistumista ilman voimakasta hilseilyä. Sileämpi iho, väri kirkastuu. Pinnalliset pigmenttimuutokset vaalenevat ja juonteet madaltuvat. Ei toipumisia!

 • Juonteisiin, ryppyihin
 • Iho-ongelmien hoitoon
 • Puhdistaa
 • Kosteuspitoisuus paranee 

Lue lisää (pdf) tästä!

Maitohappokuorinta

Kemiallinen happokuorinta KUIVALLE ja HERKÄLLE iholle! On ihmissolujen luonnollinen komponentti, mikä tekee siitä erityisen turvallisen ja vähemmän allergisoivan, kuiva ja herkkäihoisille.

Ultraääni Face Lift

Kuntouttaa ja kiinteyttää ihon ja sidekudoksen sekä silottaa ja kohottaa kasvonpiirteitä. Ultraääni Face Lift -hoitoa käytetään kosteuttavana hoitona ja happihoitona ihon juonteisiin ja ryppyihin sekä myös rasvoittuvalle ja couperosa-iholle. Ihokudosta kuntouttava ja lihaskouristuksia laukaiseva vaikutus silottaa mm. otsan, silmäkulmien, suunpielien ja ylähuulen juonteita. Ihokudosta, aineenvaihduntaa ja solutoimintaa stimuloivat sekä kosteustasapainoa normalisoivat vaikutukset ennaltaehkäisevät vanhenemisen merkkejä.

Hoito sopii esimerkiksi:

 • Nuoren ongelmaiholle
 • Karhealle, epäpuhtaalle, helposti rasvoittuvalle iholle
 • Ohuelle, elottomalle, harmahtavalle, veltolle iholle
 • Juonteikkaalle ja ryppyiselle iholle
 • Couperosan ja pigmenttihäiriöiden korjaamiseen
 • Aknearpien ja muun arpikudoksen korjaamiseen
 • Atooppiselle iholle

Hoitosuunnitelma laaditaan ihon tarpeiden mukaan. Suosittelemme 10 kerran sarjahoitoa.

Lue lisää (pdf) tästä!

Tredlifting 3D Mesolankahoito

Tredlifting 3D mesolangoilla*
Nykyään tehokkain tapa kohottaa kasvoja (juonteet/rypyt), kaksoisleuka, parantaa vartalon muotoa ja saada merkittävää nuorentavaa vaikutusta ilman leikkauksia.
*Mesolangat ovat biohajoavaa materiaalia. Mesolangat hajoavat itsestään 3 kuukaudessa. Tulos on heti näkyvissä toimenpiteen jälkeen ja säilyy jopa 2 vuotta.

Lue lisää (pdf) tästä!

Tutustu myös kotihoito-ohjeiseen!

Express-kasvohoidot

Hoidot ovat yhdistettävissä muihin hoitoihin.

ULTIMATE UPLIFT 
Nautinnollinen pako ikääntymisen tuomista merkeistä. 
30 min 40 € 

EXQUISATE AT ANY AGE 
Ikääntymisen ensimerkkejä häivyttävä, raikasta elinvoimaa CelluVie™ Complex uudistaa ja suojaa.
30 min 40 € 

SENSITIVE TO SUBLIME 
Rauhoittava ja rentouttava herkän ihon kasvohoito.
30 min 40 € 

TAYLOR MADE HYDRATION/ HYDRASKIN 
Intensiivisesti syväkosteuttava kaikille ihotyypeille.
30 min 40 € 

TAYLOR MADE HYDRATION/ FIBROGENE 
Syvätehoisesti ja pitkäkestoisesti kosteuttava hoito kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. 
30 min 40 € 

PERFECTLY RADIANT/ VITALSKIN 
Kirkastava ja ihon heleyttävä, väsymyksen merkit poistava. 
30 min 40 € 

PERFECTLY RADIANT/ MELAPERFECRECT 
Epätasaiselle ja pigmentoituneelle iholle.
30 min 40 € 

PURE BALANCING 
Täydellisesti tasapainottava hoito.
30 min 40 € 

Expert & Anti-Age -kasvohoidot

ULTIMATE UPLIFT 
Nautinnollinen pako ikääntymisen tuomista merkeistä. Multikorjaava kasvohoito sisältää arvokkaat, ainutlaatuiset kasvijalokivet; Sea Emerald sekä syvätehoisesti uudistava 8-Flower Nectar. Täyttää näkyvästi juonteet, parantaa ihon kiinteyttä ja rakennetta. Jättää ihon sileäksi ja säteileväksi, kohottaa kasvonpiirteet kiinteän ryhdikkäämpi. Ultimate Uplift on ratkaisu vaativan ihon kaikkiin tarpeisiin. 

60 min 69 € 
90 min 98 € 

EXQUISITE AT ANY AGE/ IDEAL RESOURCE 
Ikääntymisen ensimerkkejä häivyttävä, ihoa heleyttävä ja raikastava kasvohoito. Tasapainottaa ihon epäpuhtaudet kirkastaen ihon. Pehmentää rypyt ja juonteet, supistaan ihohuokoset ja kaunistaa ihon nuoruutta hehkuvaksi.

60 min 69 € 
90 min 98 € 

EXQUISATE AT ANY AGE/ EXQUISATE 
Raikasta elinvoimaa, ikää kunnioittaen. Kasvohoito huolehtii ihon kiinteydestä ja elinvoimasta. Ainutlaatuinen ihon kollageenin tuotantoa aktivoiva ja uudistava CelluVie™ Complex uudistaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa ainutlaatuisella raikkaudellaan. Tekee ihosta onnellisen, elinvoimaisen ja kauniin. 

60 min 69 € 
90 min 

EXGUISATE AT ANY AGE/ PREDERMINE 
Syvätehoisesti juonteita ja ryppyjä silottava ja tasoittava kasvohoito. Kiinteyttää ja korjaa täsmävaikutteisesti iän tuomia näkyviä ikääntymisen merkkejä. Palauttaa ihon kiinteyden ja nuorekkuuden. Pehmittää ja silottaa juonteet. Tekee ihosta täyteläisen, sileän ja kiinteän. 

60 min 69 €
90 min 98 € 

Essential needs

SENSITIVE TO SUBLIME 
Herkän, aran ja helposti punoittavan ihon rauhoittava ja rentouttava kasvohoito. Vahvistaa ja tasapainottaa herkkää ihoa, kosteuttaa ja tasoittaa ihon epätasaista väriä. Lempeä hoito rauhoitta ihoa pitkäkestoisesti ja tuo kokonaisvaltaista hyvinvointia herkälle iholle. 

60 min 69 € 
90 min 89 € 

TAYLOR MADE HYDRATION/ HYDRASKIN 
Syvätehoisesti ja pitkäkestoisesti kosteuttava hoito kaikille ihotyypeille. Poistaa välittömästi kuivuudesta johtuvaa kiristävää ja karheaa tunnetta iholla. Heleyttää sameaa ihoa. Hoitaa ihon uskomattoman pehmeäksi, joustavaksi ja miellyttävän raikkaaksi. 

60 min 69 € 
90 min 89 € 

TAYLOR MADE HYDRATION/ FIBROGENE 
Syvätehoisesti ja pitkäkestoisesti kosteuttava kasvohoito kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Ravitsee ihoa tehokkaasti, silottaa kuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä ja palauttaa ihon vastustuskyvyn. Estää kuivuudesta johtuvaa ihon ennenaikaista vanhenemista palauttamalla ihon joustavuuden ja elinvoiman. 

60 min 69 € 
90 min 89 € 

PERFECTLY RADIANT/ VITALSKIN 
Poistaa väsymyksen merkit ja palauttaa ihon hehkeän värin. Täydentää ihon vitamiinivarastoja ja lataa iholle pitkäkestoista energiaa. Hedelmäisen raikas hoito tuo iholle välitöntä hehkua ja hyvinvointia. 

60 min 69 € 
90 min 89 €

PERFECTLY RADIANT/ MELAPERFECRECT 
Kirkastava kasvohoito harmaalle, epätasaiselle ja pigmentoituneelle iholle. Hoito kuorii, kirkastaa ja mikronisoi jo olemssa olevaa pigmenttiä tasoittaen ihon väriä. Vaalentaa ihoa ja suojaa ihon valon haitallisilta vaikutuksilta. Tasoittaa, kirkastaa ja saa ihon heijastamaan kauniisti valoa. 

60 min 69 € 
90 min 89 € 

PURE BALANCING FACIAL 
Epäpuhtaalle, väsyneelle ja huonosti toimivalle iholle. Hoito syväpuhdistaa ihon, tasapainottaa, kosteuttaa ja kirkastaa. Tuloksena puhdas, raikas ja mattapintainen iho. 

60 min 69 € 
90 min 89 € 

LA PARISIENNE L'Institute TOTAL Beauty 
Hienostunut, hemmotteleva, kaupunkilaisen tyylikäs hoitonautinto ja ainutlaatuinen elämys. Hoidon sydän on rakkaus kauneuteen ja hyvinvointiin. Yksilölliset hoitotulokset ja kokonaisvaltainen hoitoelämys hoidosta kaupungin kiihkeimmin sykkivän kasvohoitonautinnon. Deep Massage- kasvohieronta sekä Signeture-vartalohieronta saattelevat kokonaisvaltaiseen, kaikki aistit huomioivaan hoitonautintoon. 

90 min 115 €