Meiltä saat kauniit rakennekynnet ja kestolakkaukset

Tutustu palveluihimme:

Rakennekynnet

Onko sinulla heikot ja liuskoittuvat kynnet? Sorrutko välillä pureskelemaan kynsiäsi?

Kestävät ja kauniit geelirakennekynnet estävät pureskelun. Voit valita kuinka pitkät, lyhyet tai koristellut kynsistä haluat. Geelikynnet voivat olla pitkät ja räväkät tai klassisen kauniit ja luonnollisen näköiset. Geelit voidaan laittaa myös erittäin lyhyisiin kynsiin.

CND Brisa on yksi laadukkaimmista ja turvallisimmista geeleistä. Brisa-geelikynnet näyttävät ja tuntuvat luonnollisilta, eivätkä ne kellastu tai värjäänny esimerkiksi kynsilakan käytöstä. Rakennekynnet kiinnittyvät kynnen omaan keratiiniin, jonka ansiosta omat kynnet eivät vahingoitu.
CND Brisa on erinomainen valinta allergikoille, sillä geeli on täysin hajuton ja kehitetty mahdollisimman hypoallergeeniseksi.

Rakennekynsien huoltoväli on normaalisti 3-6 viikkoa kynnen kasvuvauhdista riippuen.

Pikamanikyyri

Sisältää viilauksen, kynsinauhojen hoidon ja kynsien lakkauksen. Hoitoaika 30 min.

Shellac-kestolakkaus

CDN:n Shellac-kestolakkaus kestää lohkeilemattomana, kiiltävänä ja kauniina jopa 14 päivää. Shellacin patentoitu UV3-teknologia yhdistää lakan helppouden ja geelin pysyvyyden. Shellac-kestolakkaus on helppo laittaa ja ottaa pois vain 10 minuutissa - ilman viilaamista ja poraamista.

Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa. Kestolakkaus on joustava kuin tavallinen kynsilakka, joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle. Shellac on lisäksi hypoallergeeninen, eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

Shellac Remover Wraps (poistokääreet)

Remover Wraps -poistokääreiden avulla Shellac-kestolakan poisto on helppoa ja turvallista. Asetoni ei ole turhaan kosketuksessa ihon kanssa, vaan poistotyyny on mitoitettu suoraan kynnelle. Kääreen tarra auttaa pitämään laput paikoillaan. Lappuja voi ostaa myös kotiin mukaan (pakkaus 12 e).

Käyttöohje: Kaada asetonia poistokääreeseen. Laita kääre kynnelle. Odota 10 minuuttia. Vedä hellävaroin kääre pois. Käytä CND SolarOil -kynsinauhaöljyä pitääksesi kynnet ja kynsinauhat hyvin kosteutettuina.

Voit ladata Shellac Intimates Collection-esitteen (pdf) tästä.

Day Spa -käsihoito

Aromaattinen hemmotteluhoito ja tehoisku käsien ikääntymistä, karheutta ja kuivuutta vastaan. Stimuloiva hieronta sekä syvävaikutteisesti kosteuttava ja kiinteyttävä hoito käsille. Monipuolinen Day Spa -manikyyri, jossa lumoavan tyylikäs loppusilaus kynsien muotoilulla ja lakkauksella. Hoitoaika 1h.