KAUNEUSASEMAN AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI -

Sinua varten!

Tarjoamme palveluina kattavan valikoiman medikaalisia käsittelyitä, ihon erikoishoitoja, hemmottelevia spa- ja kasvo-/vartalohoitoja sekä myös perushoitoja.

Yrityksen kohta 20-vuotista taipaletta kuvaa jatkuva ammattitaidon kehittäminen ja alansa huipputekniikoiden hallitseminen.

Olemme kaikki hoitoalan ammattilaisia. Perusasiat ja tieto eivät muutu, mutta niiden hallinnan lisäksi meidän tulee päivittää osaamistamme säännöllisesti erilaisin koulutuksin. Haluamme tarjota Sinulle aina parasta!

Toivomme, että meille asiakkaan on helppo tulla ja tunnelma liikkeessämme on välitön. Se, että asiakas uskoo ja kokee luottavansa meidän käsiimme, on meille ensiarvoisen tärkeää.

Intohimona kauneus ja itsestä huolehtiminen!

susanna

Susanna, SKY Cidesco Erikoiskosmetologi, Ihoterapeutti, omistaja
Työskennellyt kosmeettisen ja medikaalisen kauneudenhoidon saralla yli 20 vuotta. Intohimona on hoitaa ihoa pintaa syvemmältä. Erikoistuminen Iho- ja Allergiasairaalassa. Kokee erityistä onnistutumisen iloa motivoituaan asiakasta parempaan, säännölliseen itsensä hoitoon ja huomioimiseen arjen keskellä.

sandra

Sandra, SKY Kosmetologi, Ihoterapeutti, Ripsiteknikko, suomenkielen lisäksi palvelu viroksi

Luotettava ja rauhallinen, jonka käsiin voi luottaa. Vankkaa ammattitaitoa ja osaamista - useita hierontatekniikoita unohtamatta. Maininnan ansaitsee paljon kiitosta saaneet "hieronta kädet"! Osaamisaluetta myös erittäin taidokkaat ripsienpidennykset joissa vain "taivas on rajana " (volyymi ja klassiset).